Far/Mor og Børn (max. 4 år)

Tid og Sted:

Træningstid: Mandag kl. 16.00-17.00
Træningssted: Antvorskovhallen (B-Hal)

Sæsonen:

Start: 04-09-2023 - Slut: 18-03-2024

Kontingent:

Pris: 900 kr. (DKK)

Inkl. T-shirt til barnet med navn
Kontingentet er for hele sæsonen.

Tilmelding:

Tilmeldingen er p.t. lukket.

Holdbeskrivelse:

Forældre/barn holdet er for børn i alderen ca 1 ½ - 4 år og deres forældre, som har lyst til at lave en masse sjov gymnastik sammen med andre børn og voksne.

Vi skal krybe, kravle, sprælle, løbe, hoppe, synge, lege på redskaber og igennem alt dette få styrket og udfordret vores sanser og motorik.

På forældre/barn holdet vil I som forældre have mulighed for at være en aktiv del af jeres barns første møde med gymnastikken. I vil sammen få sved på panden og mulighed for at nyde ægte nærvær.

Vi begynder og slutter timen på samme måde hver gang for at skabe en genkendelig ramme om timen, men herfra varierer indholdet fra gang til gang. Dog altid bygget op omkring skabelonen ca. 25 min. med fælles løb, leg, sanglege og småredskaber og derefter ca. 25 min. redskabsbane og motoriske udfordringer der.

Kom i tøj I kan bevæge jer i og send gerne en anden voksen med jeres barn, hvis I selv er forhindret. Bedsteforældre og andre kan sagtens bruges!

Selvom I er tilmeldt det tidlige hold, kan I sagtens deltage på det sene hold (eller omvendt) de mandage, hvor det passer jer bedst.

I kontingentet indgår også en t-shirt til barnet med barnets navn på. Denne t-shirt sættes i trykken i løbet af oktober når kontingentet er betalt og forventes at kunne udleveres i begyndelsen af november. Der vil blive mulighed for at prøve størrelser i løbet af september måned.

Vi glæder os til at se jer alle.

På gymnastiske gensyn…

Johanne, Nanna og Merete

 

 



Slagelse Gymnastik Forening
Ribisvej 2
4200 Slagelse
Tlf: 5852 0192
CVR. 1144 9816
E-mail: info@slagelsegf.dk

Slagelse GF samarbejder med:
Sorø Gymnastikefterskole (SGE)
Slagelse Kommune (SK)